Köszöntelek a képszerkesztés oldalon !
Napjainkban rengeteg olyan képszerkesztő programmal találkozhatunk, amelyek segítségével olyan képeket, animációkat készíthetünk, amelyeket korábban csak grafikai ismeretekkel rendelkező szakemberek tudtak. Az informatika fejlődésének és az internet terjedésének hatására ma már bárki használhatja ezeket a programokat, és alkothat egyedi képeket, minden korábbi informatikai ismeret nélkül. A kezdő képszerkesztőknek azonban sok gyakorlásra van szükségük ahhoz, hogy könnyen tudják kezelni ezeket a programokat. A honlapomon található ingyenesen letölthető, magyar nyelvű képszerkesztő szoftverek bemutatásával szeretném segíteni az informatikával és a képalkotással most ismerkedőket.


liaképszerkesztés


Találtok itt egyszerű díszítő progit. Csak ki kell jelölni a kívánt modult és már kész is. Egy kis kreativitást igénylő szerkesztőt. Több képet is rakhatsz egymásra, forgathatod, méretezheted és kész effektekkel is elláthatod képeidet. Készíthetsz vizes hatású képet kétféle vízhullámmal. Képeidet animálhatod. A képszerkesztést segítő plug-inok (effektek) nagy számban letölthetőek.

Válogass kedvedre, ismerkedj a programokkal!
Aki ezekkel az egyszerű programokkal megtanulja a képszerkesztést, az angol nyelvű és bonyolultabb szerkesztőkkel is könnyen dolgozik majd. Folyamatosan közzé teszem azokat a lehetőségeket, ismereteket, amelyekkel a képek készítése mások számára is egyszerűbb, könnyebb. Többféle díszítő elemet tartalmazó oldalt is készítettem. PNG képeket, képkereteket, különféle díszeket. Több mint 2000 db kiegészítő közül válogathatsz.
A kiegészítők között van saját alkotásom, és gyűjtésből származó is. Minden szabadon letölthető, elvihető!

liaképszerkesztés


Jó szerkesztgetést kívánok !


Ha valamivel gondod akadna, írj e-mailt itt, kérdezz és válaszolok.


"A siker alapja az önbizalom."


( Ralph Waldo Emerson )


SocialMagyar Honlap Linkek

Valid XHTML 1.0 Transitional

Névnaposok


virágdísz Boldog névnapot !

Köszöntsd a névnapost, küldj képeslapot az ünnepeltnek
 innen.

Képeslapküldő

Elkészült képeslapküldő oldalam is.    ITT megnézheted.

Ajánljad

Amennyiben oldalam megtetszett, ajánld másnak is.


Köszönet

Halász Ottiliának
PSP cuccok és
Smatkó Barbarának
Barbara képszerkesztés
akik a képszerkesztés első lépéseinek megtételében önzetlenül segítettek.

Köszönetem Dobos Gábor barátomnak, aki az alap PHP-k megírásával segítségemre volt.

Látogatottságfree counters