Saját készítésű képernyővédők
Ez is képszerkesztés. A meglevő képek kombinációja, összeillesztése, varilása. Mint a sima képeknél.

Ahhoz, hogy ebből képernyővédő legyen, csupán a megfelelő program szükséges hozzá...Ezeket a képernyőkímélőket konfigurálhatod óra beállításra. A letöltött fájl csomagold ki a "C" meghajtóra. Kattints rá az egér jobb gombjával... Válaszd a konfigurálást. A felugró ablakban pipáld ki a clock felirat melletti kis gombot, OK-ézd le. Most kattints az egér jobb gombjával ismét és válaszd a telepítést. A felugró ablakban van a beállítás. A villámnézetre kattintva láthatod, pontosan hogyan néz ki. A várakozási időtartamot írd be magadnak, vagy hagyd az eddigi beállítást. Percre vonatkozik. Ha a gépet nem használod "x" idő múlva a képernyőkímélő váltja fel a monitor alapképét. Amikor kész vagy, kattints az alkalmaz, majd az OK gombra. Kész is vagy, a géped automatikusan kapcsolja be ezután. Remélem megnyerte a tetszésed... Egyszerű, kis helyet foglal, nem terheli a gépedet és garantáltan vírusmentes!

rozsaszin

Órával vagy anélkül, zenével...

telies

Órával vagy anélkül, zenével...

viragos

Órával vagy anélkül, zenével, madárcsicsergéssel...

vizeses

Órával vagy anélkül, zenével, madárcsicsergéssel...

cinkes

Órával vagy anélkül, zenével, madárcsicsergéssel...

csillogos

Órával vagy anélkül, zenével...

Ezeket a képernyőkímélőket nem tudod változtatni, csak telepíteni kell. A letöltött fájl csomagold ki a "C" meghajtóra. Kattints rá az egér jobb gombjával... Válaszd a telepítést. A felugró ablakban van a beállítás. A villámnézetre kattintva láthatod, pontosan hogyan néz ki. A várakozási időtartamot írd be magadnak, vagy hagyd az eddigi beállítást. Percre vonatkozik. Ha a gépet nem használod "x" idő múlva a képernyőkímélő váltja fel a monitor alapképét. Amikor kész vagy, kattints az alkalmaz, majd az OK gombra. Kész is vagy, a géped automatikusan kapcsolja be ezután. Remélem megnyerte a tetszésed... Egyszerű, kis helyet foglal, nem terheli a gépedet és garantáltan vírusmentes!

Matrix-auto

Óra és zene nélkül...Matrix hatás...

a sziget

Az óceán hangjával, óra nélkül...

buborékos

Órával hang nélkül, animált három változat követi egymást...

gömb

Óra és zene nélkül...

3D legend

Órával, zene nélkül...

akvárium

órával, zene nélkül..Social

Minta kép

képszerkesztés

Tisztelet

"Ha arra törekszel, hogy az örök mértéket kövesd: ne botránkozz azokon, kik nem erre igyekeznek, hanem törekvéseik ingadozva ágaznak a sokféle véges és változó mérték között. Ne azt nézd, hogy mijük nincsen, hanem mijük van: mert még a legnyomorultabbnak is van olyan lelki kincse, mely belőled hiányzik. Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud. Tanulj meg mindenkitől tanulni."
(Weöres Sándor)

Minta kép

képszerkesztés

Tanulás

"Nem az a mester, aki megtanít valamire, hanem aki megihleti a tanítványt, hogy legjobb tudását latba vetve fölfedezze azt, amit már addig is tudott."
(Paulo Coelho)