Néhány tipp a szerkesztőkhözA programok jó része szabadon "átjárható".

Ez azt jelenti,hogy nem kell minden esetben elmenteni a képet gépünkre, hanem azt egy sima másolással átvihetjük a másik szerkesztőbe.
A képre kattintva az egér jobb gombjával a másolást kijelölve vagy az edit fülre kattintva a copy (másolás) lehetőségét választva az"egérbe másoljuk a képet", majd a használni kívánt szerkesztőben az edit fülre kattintva a paste (beillesztés)-el helyezzük el a képünket.

Van olyan kép, amit nem tudunk lementeni a NET-ről? Nem engedi vagy fel sem ajánlja a mentés lehetőségét? Ez már nem probléma! Az oldalról letölthető PhotoScape program sok egyéb jó tulajdonsága mellett"képlopás"ra is alkalmas. A program megnyitása után a képernyőmentés funkciót kiválasztva a megjelenő szerkesztő ablakban jeleníti meg azt a képet vagy képernyő részletet, amit mi kiválasztunk.
A képet azonnal szerkeszthetjük is vagy csak mentjük későbbi felhasználásra. A felugró ablakban adhatjuk meg azt az opciót, amit szeretnénk. Kijelölt terület fotózása. Ott azt a képet rajzoljuk körbe, amit menteni szeretnénk. A képernyőmentés funkció pedig a teljes weblapot lefotózza, amit a monitorunkon látunk. Készíthetünk magunknak "keret sablont". A képkeretet bármilyen méretben a képhez adhatjuk és többszörözhetjük, vagy másikat tehetünk melléje. A keretkészítés menüpont alatt részletes leírás található, hogyan is lehet ezt megtenni. Az Easy Gif Animator szerkesztőnkben van radír! A megnyitott kép feletti kicsi edit fülben található.
Az átlátszó hátterű képeink szélein esetlegesen fennmaradó kis részeket eltüntethetjük vele!

Tetszik egy kép, de sok a felesleges dolog rajta?
Csak a női alakot szeretnénk magunknak? Nem gondd!
A GifAnimatorban levő radírral, mindezt könnyen megoldjuk. A Képet megfelelő méretűre vágjuk( felesleges részeket levágjuk) a PhotoScape szerkesztőben. Ávisszük a copy lehetőséggel az animatorba és az edit fül alatt levő radírral körbe radírozzuk. Minél nagyobb a radír mérete, annál elmosódottabb a körvonala. A képet mentjük és bármikor felhasználható több kép készítésénél is.

Minden program rendelkezik a kép átméretezésének funkciójával.
Ez a "resize" .Valamelyik kis fül alatt megtalálod. Amennyiben minden ki van pipálva, úgy a képet méretarányosan kicsinyíti. Ha a pipákat kiveszed, akkor saját magad állíthatod be a kívánt képméretet. Vigyázz! A kép torzulhat ebben az esetben. Ezt csak akkor tedd, ha tényleg ez a szándékod!
Az így készült menüben több kép készítésének leírását olvashatod.
Természetesen ezeket a lehetőségeket más képekre, meglevő animációkra is alkalmazhatod.
Csak használd a képzelőerődet, a kreativitásod!
Meglátod, szebbnél szebb képeket készítesz majd!A képek készítése nagy türelmet igényel! Ne add fel mindjárt, ha valami nem úgy sikerül ahogy eltervezted! Sok gyakorlással mindent meg tudsz csinálni és egyre több új dolgot fedezel fel, ami itt nem hangzott el....Jó gyakorlást kívánok !

Social

Kép

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Okos gondolat

"A legpihentetőbb megújító erők az egészséges vallás, az alvás, a zene és a nevetés. Legyen hited Istenben, sajátítsd el a nyugtató pihenést, szeresd a jó zenét, nézd az élet derűs oldalát - így az egészség és boldogság a tiéd lesz."
(egy orvosi váróterem falán)

Kép

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Pozitív gondolat

"A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé."
(Kurt Tepperwein)